2012. január 26., csütörtök

Baltar - Karakterek

Baltar Krohn

Ismertebb nevén: A farkaskölyök

Baltar kilenc hónappal a Larveli zavargások után született. Apja Kairen a tusázó, anyja Elise Vance, a piromániás. Nagy erejű fiatal, aki tud apja tetteiről, azok jelentőségéről, és nem utolsó sorban céljaikról. Nagyban hasonlít is hozzá: elmebeteg állat. Bár Baltar kevésbé agresszív. Egyelőre még nem kósza, azok közé ugyanis tizennyolc éves kortól lehet belépni, neki még hátra van fél éve addig. Édesanyja egyedül nevelte, mivel apja ugyebár meghalt csak hogy megölhessék Kaidant. Későb Karazard, a spártai gondjaira bízta képzését. Az ifjabb Krohn így nagyon gyorsan fejlődött, és már ott tart, hogy akár csapatot is vezethetne, apjától örökölt stratégiai és vezetői képességei miatt.
Tizenöt éves korában mikor először ment csapatos akcióra elvileg csak megfigyelő lett volna, végül ő tartotta fel a sárkányt aki miatt kiküldte őket Karazard. A harc végén magába pecsételtette a sárkányt, hogy a halhatatlan lény ne tombolhasson újra, s hogy ne másnak kelljen egy dühöngő, őrült lény terhét hordoznia.

Képességei: 

  • Passzív képessége, hogy ha látott egy képességet, és hallotta a nevét az után képes lesz azt használni, igaz jóval több energiájába kerül, mint saját képességeit használni.
  • Éjpenge: Baltar létrehozza a kezében lévő fegyver árnyékát, így két harceszközzel tud támadni. A képesség megtörik, ha túl sok sérülést szed fel, vagy megzavarják a koncentrálásban.
  • Naptörés: Baltar pár másodpercre képes előre látni ellenfele mozgását, ezáltal képes megelőző lépéseket tenni.
  • Sárkánydüh: Baltar a sárkány erejéből merít, és ökleit, vagy fegyverét annak lángjaival vonja körbe, hogy támadásai még erősebbek legyenek.
  • Rekviem: Speciális képessége igen pusztító.  Előjele a feltámadó szellő, majd rövid idő után felszabadítja a bezárt lény dühöngő erejét egy hatalmas lángorkán képében, ami szénné éget mindent ami csak az útjába kerül.
Egyéb kérdésekkel forduljatok bátran hozzám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése