2011. október 28., péntek

Kószák - Karakterek

Cavalorn Krohn

Ismertebb nevén: sólyomszem.

Cavalorn nehéz eset. Bátyja Kairen ugyanis csak féltestvére, és sikereire néha irigy, néha büszke. Igen megoszlik róla a véleménye Cavnak. Két évvel fiatalabb csak Kainál.. San Sorrow jelenleg az ő vezetése alatt áll a tizenhét kósza osztaggal együtt. Nemcsak vezeti a várost és a kószákat, az egyes csapatnak is ő a vezére. A közönség előtt utálatot mutat bátyja felé, ahogy az is iránta, de a háttérben teljesen más húzódik, bármit megtennének egymásért. Bátyjával ellentétben viszont megfontolt jellem. Nem tesz olyat ami esetleg rossz következményekkel járhat akár rá, akár másokra nézve. Legjobb barátja többnyire íja, Teemo.

Képességei/Technikái:

  • Passzív képessége, hogy képes egy halálos támadást túlélni. Furán hangzik, de a lényege képességének, hogy ha halálos csapás érné, túléli azt. Ez a képessége sokszor mentette már meg, bár kb. fél év mire újra használni tudja.
  • Teemo: Az íjával szinte eggyé válik, csekély varázserejét beleviszi a következő lövésébe, hogy az majdnem biztosan betalálhasson átütve ellenfelét bárhol.
  • Sólyom: Cavalorn hét nyilat húz fel íjára és azokat lövi ki egyszerre maga elé, hogy több ellenfelet találhasson el.
  • Bumeráng: Teemo eleje mivel élezve van, hogy használója közelharcban is használhassa, Cavalorn elhajítja azt, s speciális kialakításának köszönhetően vissza is tér hozzá akár egy bumeráng. Ez a technika a Teemo képességgel kombinálva még nagyobb hatékonyságra tehet szert.
  • Kegyelem: Cavalorn összegyűjti minden erejét egyetlen, hatalmas erejű lövésbe melyet maga elé lő ki, s az áthalad mindenen és mindenkin aki előtte van. Sajnos a képesség hátránya, hogy minden egyes eltalált célpont után gyengül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése