2011. október 14., péntek

Kószák - Karakterek

Viktória Burner

Ismertebb nevén: A penge akarata

Karddal harcol, meglehetősen jól forgatva azokat. A Négyes csapat Kószája, Kairen és Elran a vezetői. Figyelmes és logikus személyiség, bár még viszonylag újoncnak számít. Érti a poénokat, ugyanakkor komoly jellem is rejtőzik benne. Viselkedését nagyban meghatározza, hogy Kairennel járt egy ideig. A tusázóra gyakorolt jó hatása miatt mások is megszerették csapatán kívül, így sokan ismerik. Ugyanis míg a tusázóval volt, az kevesebb őrültséget követett el. Viki okosan harcol, bár neki sem kell sok ahhoz, hogy beteljen a pohár és verekedést kezdeményezzen. Karakter igazából a történet későbbi fejezeteiben kap majd szerepet, ahol már komolyabbra fordulnak a dolgok.

Képességei/Technikái: 
  • Passzív képessége, hogy minél kevesebb fegyverrel küzd, relfexei annál gyorsabbak.
  • Ezer vágás: egy olyan jellegű támadássorozat, mely nem az ellenfél felnyársalására koncentrál, hanem arra hogy sok kisebb sérülést okozzon. Precíz, pontos találatokra összpontosít, hogy gyengítse ellenfelét.
  • Kairen kardja: Igazából nem is képesség, ezt egyelőre nem is szeretném részletezni nektek. A történetből majd kiderül minden.
  • Pengetánc: Viki a kardjait maga körül kezdi el forgatni. Ez inkább védekező technika mint támadó, kardjai egy "védőburkot" alkotnak szinte körülötte.
  • Újjászületés: A legerősebb képessége, mivel ez bármit amit a kezében tart, 10 másodpercig újra eredeti, legerősebb állapotába helyezi vissza.


Egyéb kérdésekkel forduljatok bátran hozzám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése