2011. október 16., vasárnap

Kószák - Karakterek

Kairen Krohn

Ismertebb nevén: a tusázó.

Elran mellett ő a Négyes csapat másik vezetője. Okosságához páratlan képességek és egy adagnyi elmebetegség tartozik. Mindig a kihívást keresi. Hajlamos olyan harcokba is belemenni, amit biztos nem ép bőrrel úszik meg, ám ha ezzel akár csak egy karcolással is kevesebb van valamelyik társán számára már megéri. Elran valószínűleg a legjobb és legrégebbi barátja. Sokat szoktak vitázni, amiből rend szerint Kai jön ki vesztesen. Csapatáért akár az életét adná.

Képességei/technikái:
  • Passzív képessége a második fokozat. Ha nagyon felmegy a vérnyomása vére felforr így ereje és sebessége valamennyire megnő. Hátránya, hogy nem tesz jót a forró vér a szervezetének.
  • Térváltás: Kai azon képessége, mely megengedi neki hogy egy 6 méter sugarú körben teleportálhasson.
  • 100 kilós kalapács: Kai jobb kezén megjelenik egy lángoló kesztyű, mely töltődik. Mikor feltöltődött Krohn bevihet egy többször erősebb ütést.
  • Rezonancia: Kairen "látja" azaz érzékeli a szívdobogásokat. Elég nagy hatótávú képesség, fenntartása kimerítően hat a tusázóra.
  • Szimbiózis: Kairen legerősebb képessége. Gyakorlatilag a Kai tenyeréhez érő anyag elemével válik eggyé, felveszi annak tulajdonságait. Ezek az elemek: tűz, víz, föld, szél, fém, és villám. Elran képességeivel ellentétben Kainak nem az aurája változik meg, hanem a teljes teste, kivétel a szél mert az sebességet és erőt kölcsönöz neki. 


Egyéb kérdésekkel forduljatok bátran hozzám. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése