2011. október 15., szombat

Kószák - Karakterek

Elran Ekhart.

Ismertebb nevén: az auramester.

Elran az egyik központi szereplője a történetnek. Okos, megfontolt és nem keresi a bajt. Csak akkor harcol ha már nagyon muszáj. Fegyvere egy súlyos fém bot, speciálisan az Ő számára készítve, mely átveszi aurája jellemét. Ereje abban rejlik, hogy képes a saját auráját megváltoztatni bónuszokat szerezve ezzel magának a harcban. Kaijal közeli kapcsolatban áll, jó barátok szinte az idők kezdete óta. Kedvenc időtöltése is a tusázó kritizálása, amiből akár több órás viták is kerekedhetnek. El az a típus, aki kivárja a megfelelő pillanatot, és a megfelelő előkészületek nélkül nem mindig cselekszik. Biztosra megy. Viszonylag antiszocializált darab, ezen a későbbiekben a Riennel való kapcsolata fog változtatni.

Képességei/Technikái:
  • Passzív képessége, hogy látja valamint érzi a közelben az aurák változását, aszerint hogy milyen jellegű cselekvést végez a társa vagy ellensége. Sajnos elég kicsi a hatóköre.
  • Larvel lángja: Ehhez a képességéhez a következő kulcsszó tartozik: Lobbanj Larvel lángja. A képesség maga felhevíti az auráját, olyan hőmérsékletre, hogy még a larveli mágikus jeget is képes megolvasztani. Botja ilyenkor lángba borul.
  • Sivatag villáma: Ehhez a képességéhez a következő kulcsszó tartozik: Dörrenj Sivatag villáma. A képesség elektromosan feltölti Elran auráját. Sebessége megnő, valamint harci képességei az elektromos mivoltból adódóan veszélyesebbek lesznek. Botja ilyenkor kicsi villámokat szór.
  • Pokoli fagy: Ehhez a képességéhez a következő kulcsszó tartozik: Pusztíts Pokoli fagy. Az aura a következőképpen változik: meglehetősen lehűl, annyira hogy Elen magán jégdarabok keletkeznek. Ezek a jégdarabok meglehetősen masszív védelmet nyújtanak az auramesternek. Botja is ilyenkor jéggel vonódik be a nagyonbb hatékonyság elérése érdekében.
  • Nova: Nevéből adódóan igen pusztító képesség. Elran ilyenkor a saját auráját sűríti össze, majd nagy gyorsasággal mozgatni kezdi. Ez egy hatalmas robbanáshoz vezet, mely után az auramesternek csak a lelke marad meg. Ez után Kairen gyűjti be a lelket a nyakában lévő lélekkő segítségével, s El pár nap mulva újjászületik a kőből. A képesség hátránya, hogy Elran minden egyes használatkor elveszít egy darabkát a lelkéből, s egy-egy ilyen darabkának hét év kell hogy regenerálódjon. A sűrvebb használat kellemetlen eredményekkel járhat, ám a képesség hatásfoka miatt megfelelően indokolt helyzetekben érdemes használni, mivel akár egy kisebb város felét is képes elpusztítani.


Egyéb kérdésekkel forduljatok bátran hozzám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése