2011. november 10., csütörtök

Kószák - Karakterek

Karazard Stein
Ismertebb nevén: a spártai.

Karazard árvaházban nőtt fel, az akadémiára önként ment harcművészetet tanulni. Eredetileg testőrként akart elhelyezkedni, aztán felébredtek képességei az egyre keményebb harcok során. A legtöbb kószával ellentétben Kétféle harcmodort is ismer: a távolságtartóbb lándzsásat, és a masszívabb kardosat. Mindezek felett nehézpáncélja és pajzsa segíti a harcban. Ahogy jöttek elő egyre erősebb képességei, úgy vált egyre világosabbá benne, hogy neki kószává kell válnia nem pedig testőrré. Kairenhez és Elranhoz úgy csapódott, hogy volt egy kisebb nézeteltérése az akadémián belül egy idézőmágussal, akit legyőzvén a két barát felfigyelt rá. Kaitól egy évvel fiatalabb, Elrantól idősebb. Ekhart javaslatára magukhoz vették az ifjú tehetséget, s azóta velük van. 

Képességei/Technikái: A többi kószától eltérően neki fegyvernemenként változnak a képességei, így két felsorolást láthattok majd.

  • Passzív képessége mindkét harcmodorban ugyanaz, minél tovább harcol, annál gyorsabbak lesznek a reflexei és ütései annál erősebbek lesznek.
Lándzsás képességei:

  • Lándzsa erdő: Karazard a földbe döfi lándzsáját, minek hatására pontosan száz lándzsa jön fel a talajból teljesen véletlenszerűen.
  • Szívkereső: Karazard milliónyi döfést hajt végre maga előtt, hogy ellenfelében a lehető legtöbb, és legsúlyosabb kárt tegye.
  • Égszakadás: Karazard legerősebb lándzsás képessége. A spártai az égbe, hogy pár másodperc múlva ellenfelére zuhanhasson lándzsájával átdöfve azt.
Kardos képességei:

  • Káosz pengéje: Karazard megidéz egy hatalmas kardot ellenfele feje fölé mely lesújtva súlyos sérüléseket okozhat amennyiben nem kerülik el.
  • Lefegyverzés: Kar egy speciális kombót hajt végre pajzsával és kardjával melynek következtében ha minden jól megy ellenfele elveszíti fegyverét. Hátránya, hogy az ellenfélnek fegyverforgatónak kell lennie különben nem tud harmonizálódni a támadássorozat.
  • Sötétebb a feketénél: Karazard legerősebb kardos képessége. Lényege, hogy általa kiszemelt ellenfelét és önmagát egy külön térbe zárja, mely kívülről csak egy fekete gömbnek látszik. A mezőben a spártainak hatalmas fizikai előnyre tesz szert, így megkönnyítve önmaga dolgát a harcban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése